Haluaisinpa sanoa, että tiesin jo alle kouluikäisenä syntyneeni yrittäjäksi, että tunsin kutsumukseni jo lapsena, paketoidessani lahjoja Sirpan Vintillä Veikkolassa jouluisin. Jossain sisimmässäni olen aina tiennyt olevani yrittäjä. Mutta että nyt olen tässä, omaa yrittäjätaivaltani aloittamassa, vaati lapsuuden yrittäjäperheessä, muutaman mutkan työelämän syövereissä ja paljon elämänkokemusta. Siinä, että kaikki pitää itse tehdä, luoda ja keksiä, on jotain arvokasta ja tee se itse -henkistä. Ajatukseni kaipuusta tähän omaehtoisuuteen johti siihen, että yhden pimeän illan aikana saapuneen puhelinsoiton jälkeen tajusin ostaneeni yrityksen ja kokonaisen liiketoiminnan. Minulle on tärkeää olla itsenäinen, ja haluan käyttää aikaani johonkin, millä on merkitystä. Haluan työskennellä ihanien asiakkaiden kanssa joka päivä ja nauttia siitä mitä teen ja miten teen. Iloita ja luoda asiakkailleni hetken arjen luxusta yhdessä.

Siirtyminen Lugnetin omistajaksi yhdessä tyttärieni kanssa oli minulle johdatus ja suuri unelmani. En malta odottaa mitä vuodet kanssanne tulee tuomaan eteeni. Sen tiedän jo nyt, että yhdessä meillä on upea matka edessä sisustuksen ja kauniiden asioiden valtakunnassa.

 Saimme luoda matkamme aikana upeita kokemuksia ja Arjen Luxus hetkiä yhdessä ihanien asiakkaiden kanssa kaikki nämä neljä vuotta. Aika kuitenkiin siirtyä eteenpäin ja seurata uusia unnelmia. 

Lugnet sulkee ovensa kesäkauteen 2020

Kiitämme kaikkia asiakkaita jotka tekivät tämän matkan minulle mahdolliseksi. Muistot säilyy aina <3

Johanna