Terveiset uudelta omistajalta

Lämmin kiitos luottamuksesta Jaana! Olen etuoikeutettu, kun saan kunnian jatkaa upeaa työtäsi Lugnetissa.

Läheisesti yrittäjätaivaltasi seuranneena olen ihaillut tapaasi rakentaa oman päivittäisen työsi ohella vahva kanta-asiakasverkosto ja kannattava liiketoiminta paikkaan, jonka ohi kukaan ei sattumalta ajaisi. Käsin kosketeltavan lämmin, rentouttava tunnelma ja asiakaspalvelun taso, jonka olet liikkeeseen persoonallisuudellasi luonut, on poikkeuksellista.

Uutena omistajana minulla on ilo jatkaa yhteistyötä kanssanne rakkaat, upeat asiakkaat! Pitkäaikainen yhteistyöni Lugnetin kanssa takaa, että halu palvella asiakkaita ja rakkaus sisustamiseen ja kauniisiin asioihin säilyy. Haluan jatkossakin tarjota asiakkailleni arjen luxusta, hyvää ja rauhallista oloa upeassa Sjökullan kartanomiljöössä.

Yrityksen nimi, sijainti sekä liiketoiminta, sisustus, secondhand ja kahvila säilyvät ennallaan omistajanvaihdoksesta huolimatta. Tapaatte minut liikkeessä jo tammi- ja helmikuun ajan, jolloin palvelemme teitä Jaanan kanssa normaalisti perjantaisin 12-18, lauantaisin ja sunnuntaisin 11-17.

Liike on suljettu remontointitöiden vuoksi 17.2.2017 – 2.3.2017, jolloin päivitämme liikkeen ilmettä ja rakennamme teille uutta ja upeaa kevättä.

Avajaisia vietämme 3 – 5.3.2017 viikonloppuna. Toivotan teidät sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan uudistuneeseen Lugnettiin, ja nauttimaan kanssani lasi (llinen?) kuohuvaa. Avaamme tällöin myös uudet upeat nettisivut, joiden välityksellä voit seurata (myös) matkaani uutena yrittäjänä!

Lämpimin terveisin,

Johanna Seppälä

 

Lisätietoja omistajanvaihdoksesta antavat: Jaana Sulin +358 50 68503 sekä Johanna Seppälä

+358 40176 9597