Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia Lugnet Life & Livingissä

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme upeasta kuluneesta vuodesta! Kulunut vuosi oli jälleen kerran menestyksekäs, ja siitä meidän on tietenkin kiittäminen teitä – kanta-asiakkaitamme!

Vuoden vaihtuminen tuo mukanaan muutoksia Lugnet Life & Livingissä. Olemme viimeisen kuuden vuoden aikana rakentaneet menestyvän ja tunnetun liiketoiminnan, josta olemme ylpeitä. Meillä on ollut ihania ihmisiä auttamassa matkan varrella kuten Popi ja Peppi. Heidän työpanoksensa on ollut korvaamatonta – suuri kiitos heille siitä!

Nämä kuusi vuotta ovat osoittaneet, että pystyimme toteuttamaan unelman joka kantaa. Rakensimme maaseudun keskelle liiketoiminnan, joka on lamasta huolimatta vuosittain kasvanut ja tullut tunnetummaksi. Olemme nauttineet suuresti tästä kuudesta vuodesta, mutta nyt yksi aikakausi on päättymässä.

Olemme myyneet yrityksen (1.3.2017 alkaen) veikkolalaiselle Johanna Seppälälle, jonka useat teistä ovatkin jo nähneet liikkeessä. Johanna on ahkera ja aikaansaava yrittäjä, jolla on monipuolinen ja menestyksekäs kokemus liikemaailmasta. Ennen kaikkea hänellä on palava intohimo sisustamiseen, muotiin ja kauniiseen estetiikkaan. Olemme erittäin onnellisia siitä, että löysimme juuri Johannan jatkamaan liiketoimintaamme. Olemme tunteneet Johannan jo useiden vuosien ajan ja tiedämme, että häneltä jos keneltä löytyy innokkuutta, visiota ja tietotaitoa jatkamaan ja nostamaan yritys seuraavalle menestyksen tasolle!

Toiminta jatkuu normaalisti, ja ohesta löydät(kin) Johannan uuden vuoden terveiset, joissa hän kertoo lisää suunnitelmistaan. Jaana on liikkeessä vielä ajoittain tammi- ja helmikuussa auttamassa, jotta kaikki toiminnot siirtyvät mahdollisimman sujuvasti uudelle omistajalle.

Emme malta odottaa, mitä ensi vuosi tuo tullessaan, sillä me pääsemme vuorostamme sohvalle istumaan asiakkaina ja nauttimaan kupin kahvia rauhoittavassa ilmapiirissä.

Meidän osalta on kuitenkin tullut kiitosten aika. Kiitos näistä ihanista yhteisistä vuosista, olemme todella onnekkaita voidessamme sanoa, että vuosien varrelta monista asiakkaistamme on tullut ystäviä – kiitos siis siitä!

Haluamme toivottaa Johannalle menestystä liiketoimissa!

Uuden vuoden terveisin,

Jaana, Kari ja Laura Sulin

Uusi vuosi tuo mukanaan muutoksia Lugnet Life & Livingissä

| maalis 2, 2017 | Uutiset | 0 Kommenttia